Výsledky 8.kola

05.05.2013 10:06

Po měsíční pauze jsme nastoupili proti týmu Stéblová DNR,bez zraněných Hofky,Padíky a Záři a v brance s novou akvizicí Markem Schmeiserem,který se už objevil v dresu Squadry při zimním turnaji.A opět předvedl skvělý výkon.
A ikdyž jsem se šetřili na důležitější druhý zápas 8.kola,našeho soupeře jsme jasně přehráli a porazili 7:2.

Trefili se Fuji s Vácou dvakrát,Hajňa,Péša a Jířa přidali každý po jedné brance.

Ve druhém zápase jsme se střetli proti druhému týmu tabulky ESKÁČKU,který měl na svém kontě pouze jedinou prohru po vzájemném podzimním utkání(1:4)

a tak se dal očekávat velký boj a snad i zápas sezony.
V úvodních vteřinách jsme soupeře zasypali několika ranami a ten se z toho jen těžko vzpamatovával.Navíc se po rychle rozehrané standardce proháčkoval celou obranou Péša a golmanovi nedal žádnou šanci.Další povedená akce na sebe nenechala dloho čekat,když Váca našel milimetrovým balonem přes celé hřiště Fujiho a ten hlavou! nedal golmanovi žádnou šanci.Poté ještě po ukázkovém brejku Váca předložil opět Fujimu míč před prázdnou bránu a vedli jsme 3:0.
Soupeř už stačil jen snížit na konečných 1:3.

A ikdyž pouze se dvěma střídajícími hráči,navíc Sejpi s velkými bolestmi zad,předvedli jsme možná nejlepší výkon za poslední 2 sezony.
Přesto že měl soupeř velkou kvalitu,dokázali jsme si udržet neporazitelnost v této sezoně a upevnit si první místo v tabulce.

Velký dík za předvedené výkony,bojovnost a obětavost patří celému týmu.
A našim marodům přejeme brzké uzdravení.