Výsledky 2. a 3. kola

14.10.2012 14:21

V neděli 23.9. Squadra nastoupila nejprve proti týmu Red Devils,kde opět vytvářel skvělou atmosféru ,,ďábelský,,fanoušek a maskot v jedné osobě Yetti.

Ale ani jeho ostrovské chorály,ani africká vuvuzela nepomohly našemu soupeři k bodovému zisku a my tak díky dobrému výkonu a po gólech hladovému Vácovi,který si v prvním kole odpikával trest za žluté karty,vyhráli vysoko 10:1. 

Trefili se Váca a Hajňa 4krát a po jedné brance přidali Péša a Sejpi.

 

Ve druhém utkání nás čekal staronový soupeř Stéblová DNR,který oproti loňské sezoně změnil název a hlavně velmi posílil.

Na rozjetý azzurrový vlak je to však stále málo,ten se tak mohl radovat ze čtvrtého vítězství za sebou a to v poměru 7:0.

Hatrick na své konto připsal Hofič,dva přesné zásahy přidal ještě stále neukojený Váca a po jedné trefě Hajňa a Zářa.

 

V sobotu 29.9. nás čekalo třetí kolo,kde jsme nejprve porazili tým Medvědí Ucho 4:1.Když si na svůj účet připsal Váca sedmou a osmou branku ve 3.zápase,po jedné Hofka a Padík.

 

Další zápas jsme sehráli proti týmu PFC Hertogh,který v tomto kole bojol spíše s docházkou než se soupeři.

A když ve druhém kole ,,hluchý,, snajpr Padík vstřelil svůj čtvrtý hattrick sezony,k němu se přidal se dvěma zásahy nyní již obránce Hofka a po jedné míčový kouzelník Hajňa,poprvé v historii Squadry abstinující Péša,ve velké pohodě hrající Sejpi a ještě stále neukojený shooter Váca,konečný výsledek zněl 9:1.

 

Ve čtvrtém kole nás čeká boj o první příčku s týmem Eskáčko a FC Jeníkovice.