Výsledky 6.kola

08.12.2012 14:22

Poslední kolo podzimní části ligy začala SA dohrávkou odloženého zápasu z předešlého kola s týmem Blue Storm a v zápase se pořádně nadřela.

Soupeř vyrukoval s velmi agresivní hrou,kolikrát až za hranicí pravidel,bohužel bez povšimnutí rozhodčího.

A byl to právě soupeř kdo otevřel skóre.Nám se dlouho nedařilo překonat hostujícího brankáře,který předváděl famózní zákroky.

Nakonec se ale podařilo prolomit střeleckou smůlu a po brankách Padíka a Hajni jsme zaslouženě vyhráli 2:1.

 

Do druhého zápasu s týmem Medvědí Ucho už zasáhl po několikaměsíčním léčení zraněného kolene lodivod Fuji a ihned otevřel skóre po proměněné penaltě,které předcházel nevybíravý zákrok ve vápně na náš klenot Vácu.Brankáři nedal vůbec žádnou šanci a s přehledem jemu vlastním penaltu proměnil.Mohl přidat spoustu dalších branek,ale v koncovce se projevila devítiměsíční absence,a tak jeho úlohu převzali ostatní.Především Váca,který přidal již třetí hattrick v sezoně,Pádík dvakrát a po jedné brance se trefili Hajňas a Hofi.

Squadra přestřílela soupře poměrem 8:1.

 

Poslední zápas podzimu proti týmu PFC Hertogh byl už jen formalitou.

Squadra byla ve všech směrech lepší a zaslouženě vyhrála 6:2.

Do tabulky střelců se zapsali Hofi s Vácou dvakrát a jednou se trefil Padík a Fuji,který se,doufejme,v jarní části zapojí do všech zápasů zcela uzdravený a pomůže Squadře dotáhnout skvěle rozjetou sezonu bez jediného zaváhání do zdárného konce .