Výsledky 7.kola

09.04.2013 10:10

První jarní kolo ukázalo,že i po zimní přestávce bude SA velkým kandidátem na postup do 3.ligy.

Úvodní zápas proti Red Devils byl jasně v naší režii,když jsme po spoustě neproměněných šancích i tak vyhráli jasně 9:1.

A to i přesto,že naše brankářská jednička Zářa přijel až na druhý poločas.

V první půli ho zastoupil Jířa,který předvedl dva famózní zákroky,kterými náš tým podržel.

My se tak mohli soustředit hlavně na útočení a v prvním poločase nasázeli soupeři šest branek.

V druhé půlce jsme vstřelili další čtyři,bohužel však jednu do vlastní branky,kdy Zářu překonal chytrým dloubákem právě Jirka a vyhráli tak 9:1.

První jarní hattrick zaznamenal Hofka a to z pozice obránce,dále se trefil dvakrát navrátilec Fuji,který tak začal stíhací jízdu našich sniperů v tabulce střelců a Padík,který kvůli zranění neměl nastoupit,ale zatnul všechny tři zuby a Squadře to přineslo ovoce.Po jedné brance přidal nejlepší střelec soutěže Váca a skvěle chytající a na všechny brány pálící Jířa.

 

Druhý zápas už tak jednoznačný být neměl,protože se proti nám postavil tým Blue Storm,který nás na podzim velmi potrápil.

My však do zápasu nastoupili s jediným cílem,získat 3 body.

Po velmi povedeném výkonu hlavně v obraně,kdy jsme soupeře nepouštěli do žádných větších příležitostí jsme navíc stříleli branky a předváděli pěkné akce v blízkosti soupeřova pokutového území.

V tomto zápase se ukázala velká síla našeho týmu a po zisku plného počtu bodů jsme si výrazně upevnili vedoucí postavení v tabulce.

SA - Blue Storm 5:1

Střeleckou formu potvrdil Hofka s Padíkem,dvěma záasahy se prezentoval míčový kouzelník Hajňas a z penalty skórující Zářa,který předvedl dokonalé zakončení...

 

I přes nepříznivé počasí a tříhodinovou pauzu mezi zápasy jsme získali plný počet bodů se skóre 14:2.